Claudia Romani rannalla – mutta mitä kaveri tirkisteli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Tällä kertaa Claudia on poseerannut takapuoli pystyssä rannalla Miami Beachilla, mutta poikkeuksellisesti yhdessä ystävänsä kanssa. Jostain syystä Carol Paredes tuijotteli kuvissa Romanin takapuolta ja siirsi hiuksia pois kuvakulman edestä.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.