Love Actually -elokuvasta Suomessa todellinen erikoisversio – orkesterin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love Actually, eli Rakkautta vain lukeutuu tämän vuosituhannen rakastetuimpiin jouluelokuviin ja romanttisiin komedioihin. Tänä vuonna muun muassa Keira Knightleyn, Hugh Grantin, Emma Thompsonin ja Liam Neesonin tähdittämä elokuva on mahdollista nähdä Suomessa uudella tavalla.

Love Actually in Concert -tapahtumassa suosikkielokuvaa säestää tukholmalainen Stockholm Concert Orchestra. Yli 60-henkinen orkesteri tulkitsee elokuvan soundtrackia, jolla kuullaan muun muassa Maroon 5:n, Didon ja Norah Jonesin hittejä. Vuonna 2017 ensiesityksen Pohjoismaissa nähty konsepti saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Love Actually in Concert saapuu Helsingin Messukeskukseen tiistaina 27. joulukuuta ja Tampere-taloon keskiviikkona 28. joulukuuta. Liput elokuvakonsertteihin saapuvat myyntiin Lippu.fi-palveluun torstaina 15. syyskuuta.