Naisen huikea suoritus – surffasi lähes 15 tunnin ajan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianassa asuva Lori Keeton on selkeästi löytänyt oman intohimon kohteensa. Surffaus on Keetonille niin lähellä sydäntä, että hän on rikkonut ennätyksen tekemällä sitä yhtäjaksoisesti lähes 15 tunnin ajan.

Keeton nousi otsikoihin vuonna 2021, jolloin hän rikkoi maailmanennäyksen lainelautailtuaan yhtäjaksoisesti kahdeksan tunnin ajan. Se ei kuitenkaan enää riittänyt hänelle. Keeton pääti rikkoa oman ennäyksensä harrastamalla lajia yhtäjaksoisesti vielä pidempään Rockvillen Raccoon Lakella.

Keeton päätyi lautailemaan 14 tunnin ja 48 minuutin ajan. Nainen suunnitteli alun perin yrittävänsä vesilautailla 24 tunnin ajan, mutta suunnitelma muuuti kylmän sään ja nestehukan vaaran vuoksi. Keeton keräsi tempauksellaan rahaa vesiurheilulajeja veteraaneille opettavalle Wake for Warriors -hyväntekeväisyysjärjestölle.