Cardi B yllätti vanhan koulunsa avokätisellä lahjoituksella – 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa varttunut räppäri Cardi B yllätti taannoin vierailemalla vanhassa peruskoulussaan. Samalla hiteistään kuten Bodak Yellow ja WAP tunnettu artisti teki Bronxissa sijaitsevalle oppilaitokselle avokätisen lahjoituksen.

Bronxin Morris Heightsissä sijaitsevan koulun oppilaat yllättyivät toden teolla Cardi B:n saapuessa paikalle punaisessa mekossa. Hän piti koulun salissa motivaatiopuheen ja ilmoitti lopuksi lahjoittavansa oppilaitokselle 100 000 dollaria. Räppäri toteutti kouluvierailun yhteistyössä Community Capacity Development -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa.

Hiljattain Cardi B otti kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin. Taannoisessa livestream-lähetyksessään tähti avautui inflaatiosta ja Yhdysvaltojen asuntopulasta.

– Se tapa jolla hinnat vain kohoavat… Kuinka ihmiset selviävät? Haluan tietää. Perheeni ja ystäväni ovat kiitollisia siitä, että heillä on minut apunani. Mutta mitä tapahtuu ihmisille, joilla ei ole vastaavaa apua?, räppäri pohti.