MTV:n superyllätys – Jenelle Evans teki paluun Teen Mom -sarjaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan suosittu Teen Mom -ohjelma on joutunut irtisanomaan sopimuksia tähtiensä kanssa heidän kyseenalaisten elämänvaiheiden takia. Yksi irtisanotuista on heroiinista aikoinaan riippuvainen ollut ja vankilassa istunut kolmen lapsen äiti Jenelle Evans. Nyt nainen pääsi kuitenkin takaisin kuvauksiin.

Teen Mom: The Next Chapterin uudessa jaksossa Jenelle Evans osallistui Briana DeJesuksen järjestämiin juhliin. Kaikki paikalla olleet eivät olleet innoissaan Jenellen paluustaan sarjaan. Jenelle Evansin paikan sarjassa saanut Jade Cline oli itse asiassa hermostunut törmätessään Jenelleen, mutta kaikki meni hyvin naisten välillä. Jenelle oli mukava kaikille ja hän kertoi avoimesti muille naisille, ettei hänellä ollut mitään ongelmia kenenkään sarjan tähden kanssa, HollywoodLife uutisoi.

Jenelle Evans kuitenkin myönsi, että hänellä ja miehellään David Easonilla on ollut ongelmia työllisyyden kanssa. Jenelle Evans sai potkut sarjasta juurikin aviomiehensä tekemisten vuoksi. On jopa spekuloitu, että nainen saisi jossain vaiheessa oman televisiosarjansa, mutta tästä ei ole tullut vahvistusta.