Rita Ora paljasti vartalonsa Rio de Janeirossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät lehtitietojen mukaan taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. Nyt pariskunnan kauniimpi osapuoli on suunnannut Brasilian Rio de Janeiroon.

Riossa Rita on nyt poseerannut upeissa lomakuvissa maailmankuulujen uimarantojen laidalla, ja tietenkin asuvalinnat noudattelivat alueen perinteistä tyyliä. Tuore vaimo ei varmasti jäänyt huomaamatta keneltään hänet nähneeltä.

Rita Oran sukunimen kerrotaan olevan nykyään Waititi-Ora. Julkkispari seurusteli ennen naimisiinmenoa noin puolentoista vuoden ajan. Ora ja Waititi tapasivat Australiassa, jossa poptähti on toiminut The Voice -ohjelman tähtivalmentajana. Pari teki suhteestaan julkisen The Suicide Squad -elokuvan ensi-illan punaisella matolla Los Angelesissa elokuussa 2021.