Teinitähdestä rantojen tulikuuma kaunotar – video rantavedestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Viime aikoina Christina on toiminut työkseen myös Rihannan brändin biksumallina, eli ura laajentui ammattimalliksi. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Nyt Christina on poseerannut näyttävästi sosiaalisessa mediassa lyhyellä videollaan, jossa hän uiskentelee rantavedessä biksut yllään. Video osoittaa, että Milianista voisi tulla hyvinkin ammattimainen mallikaunotar. Viime aikoina hän onkin poseerannut ajoittain eri brändien mainoskuvissa.

Christina Milian kertoi taannoin nuorimman lapsensa syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi vuotta vanhemman Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, kymmenen vuotta Isaiahia vanhempi Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.