Bileasu paljastaa rinnat – tässäkö uusi muotitrendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Emily Ratajkowski oli jonkin aikaa erohuhujen keskiössä, kunnes huhut saivat vahvistuksen, sillä tähti on hakenut avioeroa aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Nykyisin maailmankuulu mallikaunotar kuuluu maailman kuumimpiin sinkkuäiteihin.

Eronsa jälkeen Emily on nyt julkaissut verkossa videota ja kuvaa muotinäytöksessä, jossa hän esiintyi melko rohkeassa bileasussa. Se nimittäin paljasti hänen rintansa siinä määrin, ettei samanlaisia asuja todennäköisesti nähdä ihan hetkeen suomalaisilla kaunottarilla.

Emily Ratajkowski jätti New Yorkissa. 31-vuotias malli ei ole kommentoinut eroa julkisesti. Bear-McClardin on kuitenkin huhuttu pettäneen Ratajkowskia useampaan otteeseen. Ratajkowski ja elokuvatuotajana työskentelevä Bear-McClard menivät naimisiin helmikuussa 2018. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester. Asumusero pariskunnalle tuli jo elokuussa.