TikTokissa massiivinen ongelma – lakkasi toimimasta myös Suomessa

Digi · Tim Isokivi

TikTokissa ilmeni keskiviikkona päivällä maailmanlaajuisia ongelmia. Sovellus kaatui monilla käyttäjillä heti sen avaamisen jälkeen.

Ongelmat koskivat käyttökatkoksia kirjaavan Downdetector-palvelun mukaan palvelun suomalaiskäyttäjiäkin. Suomesta tehtiin nimittäin yli tuhat ilmoitusta katkoksista. Suurin osa niistä ilmeni kello 12 ja 13 välillä.

Ongelmat vaikuttivat koskevan pääsääntöisesti iPhonella sovellusta käyttäviä. Käyttäjät raportoivat ongelmista muissa somepalveluissa, kuten Twitterissä.

Ongelma on sittemmin noteerattu TikTokin tukisivulla Twitterissä. Yhtiö kertoo julkaisussaan olevansa tietoinen katkoksista. TikTokin mukaan ongelmia korjattiin, ja sovelluksen luvattiin toimivan pian jälleen normaalisti.