Isä osti vastasyntyneelle 2,8 miljoonan euron huvijahdin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englannissa nousi takavuosina skandaali, kun rikas samaa sukupuolta oleva miespari perusti perheen. Barrie ja Tony Drewitt-Barlow olivat Britannian ensimmäinen homopari, joka sai lapsia sijaissynnyttäjän avulla. Nyt Barrie on saanut uuden pienokaisen nykyisen kumppaninsa, Scott Hutchinsonin kanssa.

Romeo-niminen poikavauva syntyi 52-vuotiaalle Barrielle ja 27-vuotiaalle Scottille 12. elokuuta. Kyseessä on parin toinen yhteinen lapsi, ja heillä on entuudestaan lokakuussa 2020 syntynyt Valentina. Kaksikko on hemmotellut uuden pikkupojan yltäkylläisesti, sillä Rome on saanut lahjaksi 2,8 miljoonan euron arvoisen jahdin.

Poika on myös puettu merkkivaatteiisiin ja vaatekaapin arvo on lähes 35.000 euroa. Kyseessä ei ole Barrie Drewittin ensimmäinen hemmoteltu lapsi. Mies on tunnettu siitä, että hän muistaa lapsiaan hulppeilla lahjoilla. Romeolle halutaan antaa samankaltaiset lähtökohdat rikkaaseen elämään kuin muillekin perheen lapsille.

Barriella ja hänen entisellä aviomiehellään Tonylla on yhteensä viisi lasta. Tony on sairastunut syöpään ja pari erosi liiton muututtua platoniseksi. He ovat kuitenkin läheisissä väleissä keskenään yli 30-vuotisen avioliiton ansiosta. Scott Huchinson tuli perheeseen Tonyn ja Barrien Saffron-tyttären kautta siten, että mies seurusteli ensin hänen kanssaan. Scott kuitenkin rakastui Barrieen ja he aloittivat suhteen vuonna 2019.