Paulina Gretzky futuristisissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky nousi jo vuosikymmen sitten suureen somesuosioon isänsä vanavedessä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar on poseerannut aikoinaan runsaasti myös lehtien palstoilla.

Nyt Paulina Gretzky nähdään poseeraamassa tyylikkäässä futuristisessa asussa, joka on valmistettu hopeanhohtoisesta materiaalista. Kuvan perusteella ei jää epäselväksi, että Paulina voisi halutessaan tehdä myös menestyksekästä malliuraa.

Urheilun supertähden tytär Paulina Gretzky on tullut tunnetuksi myös laulajana ja mallina. Aikoinaan hän sai rohkeiden somekuviensa ansiosta myös elokuvaroolin, sillä hänet nähtiin opiskelijan roolissa Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa.