Jymy-yllätys! The Sims 4 -peli muuttuu ilmaiseksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Sims lukeutuu kaikkien aikojen suosituimpiin pelisarjoihin. Elämäsimulaattoreiksi kutsuttujen pelien idea on melko yksinkertainen. Pelaaja luo hahmon, jonka elämän suuntaa ja perustarpeiden hoitamista hän ohjaa.

Pian lähes jokaisella nykyisen konsoli- tai PC-sukupolven laitteen omistajalla on mahdollisuus pelata The Sims 4 -peliä. Electronic Arts ja Maxis -yhtiöt ovat ilmoittaneet pelin perusversion muuttuvan ilmaiseksi. Pelin voi ladata ilman veloitusta 18. lokakuuta alkaen.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt The Sims 4 -peli muuttuu ilmaiseksi maailmanlaajuisesti, joten tarjous koskee myös suomalaispelaajia. Peli tulee ladattavaksi maksutta Windows PC, Mac, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One ja Xbox Series X -laitteille.

The Sims 4:n perusversion jo ostaneille tarjotaan myös pieni yllätys. He saavat peliin uusia esineitä lisäävän Desert Luxe Kit -laajennuksen ilmaiseksi. Electronic Arts vihjaa myös paljastavansa 18. lokakuuta lisätietoa sarjan tulevaisuudesta.