Käytettyjen autojen kauppias: Nämä merkit suosituimpia

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Käytettyjen autojen välityspalvelu AutoVex.fi avasi elokuun myyntitilastojaan suosituimmista automalleista. Huomionarvoista on se, että dieselautojen myynti tuplaantui edelliseen kuukauteen verrattuna. Täyssähköisten kulkupelien osuus oli kahdeksan prosenttia.

– Suosituimmat automerkit olivat tuttuun tapaan Volkswagen, Toyota sekä Skoda, Autovexistä kerrotaan.

Suosituimmat mallit olivat Volkswagen Golf, Toyota Yaris sekä Volkswagen Passat. Sähköautoista suosituimmat olivat Tesla Model 3 sekä Nissan Leaf. Yli puolet kaikista myydyistä autoista oli bensiinikäyttöisiä.

Top 3 BensiiniautotVolkswagen GolfVolkswagen PoloFord Fiesta

Top 3 DieselautotVolkswagen PassatFord TransitVolkswagen Transporter

Top 3 HybriditVolkswagen PassatToyota YarisMitsubishi Outlander

Top 3 SähköautotTesla Model 3Nissan LeafSkoda Enyaq