Nick Cannon jälleen isäksi – osa meni jo lasten määrässä sekaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nick Cannon on saanut uuden lapsen malli LaNisha Colen kanssa. Pikkutytön nimeksi on tullut Onyx Ice Cole Cannon. Cannon sai viimeksi vauvan heinäkuussa yhdessä malli Bre Tiesin kanssa. Lisäksi kaksi naista on tällä hetkellä raskaana.

Nick Cannonin kahdeksas lapsi syntyi heinäkuun lopulla. Malli Bre Tiesi synnytti poikavauvan nimeltään Legendary Love Cannon. Myös malli Brittany Bell on raskaana. Hänellä ja Nick Cannonilla on entuudestaan kaksi yhteistä lasta: viisivuotias Golden Sagon ja lähes kaksivuotias Powerful Queen. Kolmas yhteinen vauva on vasta raskautensa alussa.

Näyttelijällä on myös vuoden ikäiset kaksoset, Zion ja Zillion Abby De La Rosan kanssa. Abby De La Rosa on myös raskaana, mutta tulevan lapsen isää ei ole kerrottu julkisuuteen. Jos kyseessä on Cannon, on miehellä pian 11 lasta.

Nick Cannon on myös Mariah Careyn kanssa 11-vuotiaiden kaksosten Monroen ja Morrocanin isä. Miehellä on myös Alyssa Scottin kanssa enkelipoika nimeltään Zen, joka menehtyi viiden kuukauden ikäisenä aivosyöpään viime vuoden joulukuussa. Toisin sanoen miehen lapset syntymävuosien tai raskauksien mukaan ovat:

2011 Monroe ja Morrocan2017 Golden Sagon2020 Powerful Queen2021 Zion ja Zillion2021 Zen2022 Legendary Love2022 Onyx Ice Cole2022 vauva De La Rosan kanssa (ei vahvistettu)2022 vauva Brittany Bellin kanssa