Alec Baldwinin tytär paljasti rantakuntonsa – kuuma poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheen isän, Alec Baldwinin, ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on ilmoittanut, ettei välitä uusioperheen sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin omaan elämäänsä Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Viime aikoina Irelandin on ounasteltu suuntaan pian malliuralle, koska kuvat ovat esimerkiksi sosiaalisessa mediassa viitanneet sellaiseen. Nyt Baldwin poseeraa uimapuvussa kuvassa, joka voisi hyvin olla peräisin mallikansiosta tai mainoksesta.

Taannoin Ireland paljasti ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa liian paljon. Samalla hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.