Ozzy Osbourne on levoton – kaipaa kipeästi takaisin esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Terveysongelmista viime vuosien ajan kärsinyt muusikko Ozzy Osbourne on kertonut haikailevansa kiertue-elämän ja konserttiareenoiden keskellä tehtävää artistin työtä. Parkinsonin tautia sairastava Osbourne toipuu parhaillaan kesän leikkauksestaan. Mies julkaisi äskettäin uuden Patient Numer 9 -nimisen sooloalbumin.

– Toivon kuntoutuvani niin hyvin, että pääsen pian kiertueelle. Treenaan kovasti albumin promootioiden jälkeen ja yritän päästä jaloilleni. Minun täytyy saada itseluottamukseni takaisin, Osbourne kertoi The Klinger Show’n haastattelussa.

Mies kertoo selättäneensä huumausaineaddiktiot ja nikotiiniriippuvuuden, joten hän uskoo selviytyvän myös nykyisistä ongelmista. Miehen tuoreella albumilla on lukuisia nimekkäitä vierailijoita, kuten Eric Clapton, Jeff Beck ja Zakk Wylde.