Lammas ajaa golfautoa ja kuuntelee räppiä – Hollywood-kaunottaren somepäivitys loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Garner nousi aikoinaan kuuluisuuteen J.J. Abramsin tuottaman Alias-sarjan myötä. Sittemmin lukuisissa menestyselokuvissa esiintynyt näyttelijä on tullut monille tutuksi myös ihmissuhteillaan ja hauskoilla päivityksillään sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jennifer on julkaissut videon, joka saa toden totta leuat loksahtamaan. Siinä nimittäin nuori mies on golf-auton kyydissä ja kuljettajan paikalla on ihmisten vaatteisiin ja lippalakkiin puettu lammas. Videon tunnelman kruunaa musiikki, joka on tietenkin asianmukaisesti takavuosien hiphop-hitti.

Jennifer Garner erosi taannoin näyttelijä Ben Affleckista. Sen jälkeen hän seurusteli parin vuoden ajan liikemies John C. Millerin kanssa, joskin suhde sai sittemmin päätöksensä. Garner nähtiin viime vuonna Netflixin komediaelokuvassa Kyllä päivä, josta on muodostunut hitti myös suomalaisten lasten keskuudessa.