Makeanhimo iski? Karkkiautomaattia tuhonnut mies kiinni Hämeenlinassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Makeanhimo voi kaiketi saada ihmiset tekemään epätoivoisia ja rajuja tekoja, ainakin Hämeenlinnassa. Hämeen poliisi on nimittäin tiedotteessaan kertonut ottaneensa kiinni miehen, jonka rikoksen kohteena oli karkkiautomaatti.

Välikohtausta todistettiin Hämeenlinnan rautatieasemalla torstaina 15. syyskuuta noin kello 16:30. Noin 40-vuotias mies käveli aseman karkkiautomaatille ja alkoi repiä irti laitteen pleksejä sekä johtoja. Miehen kerrotaan olleen tekohetkellä päihtynyt.

Paikalle hälytetty poliisi otti miehen kiinni paikannettuaan hänet todistajien avulla. Miehen tarkka motiivi karkkiautomaattiin kohdistuneelle iskulle ei ole tiedossa.

– Epäselväksi jäi, oliko syynä makean vai rahanhimo, summasi Hämeen poliisi tiedotteessaan.