Bam Margera löytyi – palasi vieroitushoitoon ties kuinka monetta kertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bam Margeran tulee suorittaa valvottu kuntoutusjakso katkaisuhoidossa. Kyse on oikeuden määräyksestä. Mies on kuitenkin karannut hoitolaitoksista useaan eri otteeseen. Välillä hän todistelee selväpäisyyttään, sitten hän etsii syyllisiä päihdeongelmilleen, kunnes hän jälleen retkahtaa ja ottaa hatkat.

Nyt miestä ei enää vaadita klinikalle, vaan miehen kohdalla testataan avohoitoa ja toivotaan, että se auttaisi päihdeongelmiin. Lähipiirin mukaan 42-vuotias Margera joutuu edelleen pysymään raittiina, osallistumaan ohjelmaan ja käymään psykiatrilla. Hänellä on todettu päihdeongelmien lisäksi mielenterveyden häiriöitä, TMZ uutisoi.

Avohoito aloitetaan vain viikkoja sen jälkeen, kun hänet nähtiin floridalaisessa baarissa. Mies oli karannut edellisestä hoitolaitoksesta. Margera ilmoitettiin kadonneeksi myös kesäkuussa, mutta hänet löydettiin hotellihuoneesta kaksi päivää myöhemmin. Hän pakeni laitoksesta jälleen kahden viikon kuluttua ja mies löydettiin niin ikään hotellista.