Nyt voit palauttaa pullot poistumatta kotoa

Koti & Asuminen Ruoka · Tim Isokivi

Kotiinkuljetuksella ruokaa ja elintarvikkeita myyvä Oda rantautui Suomeen alkuvuodesta. Nyt yhtiö on paljastanut laajentavansa toimintaansa ja aloittavansa uusia palveluita. Jatkossa Oda tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden palauttaa pulloja poistumatta kotoa.

Oda kertoo tiedotteessaan tarjoavan pullonpalautusta kotiinkuljetuksen yhteydessä. Pullonpalautusrahat on mahdollista käyttää seuraavaan Oda-tilaukseen. Lidlin pulloista Oda ei Talouselämä-lehden mukaan maksa.

Pullonpalautuksen lisäksi Oda uudistuu reseptipalvelun merkeissä. Kyseessä on tiedotteen mukaan Odan vaihtoehto ateriakasseille. Se tarjoaa mahdollisuuden lisätä yhdellä napin painaluksella kaikki tiettyyn reseptiin vaadittavat ainekset tilaukseen.

Oda aloitti alkuvuodesta kotiinkuljetukset Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten seuduilla. Sittemmin yhtiö on laajentanut myös moniin muihin Uudenmaan kuntiin. 21. syyskuuta alkaen toiminta laajenee Hyvinkäälle ja Porvooseen.