Heidin villi tanssi alusvaatteisilaan – someseuraajille silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Heidi on poseerannut näyttävästi tanssissaan alusvaatteisillaan. Vaikka ura huippumallina alkaa olla jo takana, esittelee Klum edelleen vartaloaan mielellään seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.