Hullujen Päivien ostoksia voi nyt woltittaa kotiovelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tavarataloketju Stockmann järjestää jälleen Hullut Päivät -kampanjan 28. syyskuuta – 4. lokakuuta. Tänä syksynä erä kampanjan tuotteita on mahdollista tilata suoraan omalle kotiovelle kuljetuspalvelu Woltin avulla.

Kampanjan aikana Wolt-sovellukseen ilmestyy oma kauppa Hullut Päivät -tuotteille. Toimitettavat tuotteet sijaitsevat varsinaisen Stockmannin sijaan Wolt Marketin omissa tiloissa, joista Woltin lähettikumppanit toimittavat ne tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Stockmannin ja Woltin yhteistyön ansiosta Hullut Päivät -tuotteita päästään ostamaan myös kaupungeissa, joissa Stockmannin tavarataloa ei ole. Helsingin, Tampereen, Turun, Espoon ja Vantaan lisäksi kampanjatuotteita toimitetaan myös Oulussa, Vaasassa, Porissa, Lahdessa, Seinäjoella ja Joensuussa.

Stockmannin tuotteita on voinut tilata kotiin Woltin kautta toukokuusta 2022 lähtien. Yhteistyö laajenee syyskuussa Tallinnan ja Riian tavarataloihin.