Maj Karma täyttää 30 vuotta – suuntaa joulukuussa synttärikiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen rockyhtye Maj Karma täyttää tänä vuonna pyöreitä. Vuonna 1992 perustettu bändi suuntaa joulukuussa 30-vuotisjuhlakiertueelle, joka kattaa neljä suomalaiskaupunkia.

Maj Karma 30 vuotta -juhlakiertue alkaa 14. joulukuuta ja samaisen kuukauden 17. päivä. Yhtye esiintyy Tampereen Olympiassa, Jyväskylän Lutakossa, Helsingin Tavastialla ja Porin Virkistyshotelli Yyterissä. Liput keikoille tulivat myyntiin 21. syyskuuta.

– ”Maij’ Karman Kauniit Kuvat perustettiin Harjavallassa 1992. Vitun 30 vuotta sitten, 18-vuotiaina kuninkaina. Eipä oo vuosijuhlia pidetty matkan varrella, joten nyt pidetään. Vikaa odotellessa!, yhtyeen kitaristi Häiriö Piirinen kuvaili tiedotteessa.

Alun perin Maj Karman Kauniit Kuvat -nimellä tunnettu yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun taitteessa. Yhtyeen viimeisin albumi, 101 tapaa olla vapaa julkaistitin vuonna 2018.