Mies murtautui Prismaan – jätti omat vaatteet varastamiensa tilalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varkauden Prismaan kohdistui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jokseenkin epätavallinen rikos. Kauppaan murtautunut henkilö oli varastanut hyllystä tavaraa ja jättänyt paikan päälle omaa omaisuuttaan.

Murto tapahtui keskiviikkona 21. syyskuuta noin kello 00:30. Poliisipartio saapui paikalle saatuaan hätäkeskuksesta ilmoituksen, jonka mukaan liikkeen liukuovet oli rikottu. Poliisit ja vartija ottivat kiinni liiketilan sisältä löytyneen miehen rikoksesta epäiltynä.

Kiinni otetulla miehellä oli hallussaan myymälästä anastettuja vaatteita. Hän oli pukenut ne päälleen suoraan Prisman hyllystä ja jättänyt oman vanhat vaatteensa puolestaan liikkeen vaatehyllylle. Itä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan miehen epäillään syyllistyneen varkausrikokseen.