Disney-hottis paljastavassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä ja mallikaunotar Bella Thorne on viime aikoina aktiivisesti karistanut pois Disney-tähden imagoaan. 23-vuotias tähti on muun muassa avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan.

Nyt Bella on kuvattu sosiaaliseen mediaan poseeraamassa sinisessä paljastavassa uimapuvussa ja samanvärinen harso lanteillaan. Hän toteaa kuvien yhteydessä, ettei ollut sattunut mukaan biksuja, joten asuvalinta oli tällä kertaa tämä.

Tällä kertaa Bella on poseerannut someseuraajiensa iloksi tyylikkäästi biksuissa huvijahdin kannella, jossa hän samalla esitteli tuttuun tapaansa vartalonsa muotoja kameralle myös lähikuvissa. Meksikon Cancunin maisemat ovat kohdallaan muutenkin, sillä noilla vesillä kelpaisi varmasti myös suomalaisten nauttia lomastaan.