Nyt on kuuma kaunotar! Demi Moore herutteli uimapuvussa huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien supertähti Demi Moore aloitti uransa Hollywoodissa jo 1980-luvun alkupuolella. Läpimurtonsa 1990-luvulla lukuisissa menestyselokuvissa tehnyt 58-vuotias tähti on useasti osoittanut iän olevan vain numero. Hän on muun muassa tähdittänyt Andie Swim -vaatemerkin kampanjaa.

Nyt Demi on suunnannut nauttimaan huvijahdilla lekottelusta aurinkoisissa maisemissa, joissa hän paistatteli päivää muun muassa uimapukuun ja biksuihin sonnustautuneena. Kuvat osoittavat, että Moore on edelleen huipputimmissä kunnossa.

Demi Moore oli aikoinaan avioliitossa Bruce Willisin kanssa ja heille syntyi kolme tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah Willis. Näyttelijä on nähty viime vuosina muun muassa televisiosarjoissa Empire, Brave New World ja Dirty Diana.