Valepoliisi jätti palaamattaa vankilaan – oletko nähnyt kuvan miestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Useista törkeistä petoksista tuomittu Terno Antero Lindgren on jättänyt palaamatta lomilta vankilaan. Miehen epäillään syyllistyvän uusiin rikoksiin. Hän on aiemmin esiintynyt muun muassa valepoliisina.

– Uhreina hänen aiemmissa rikoksissaan ovat olleet iäkkäät ihmiset, poliisi kertoo ja uskoo, että mies saattaa syyllistyä samankaltaisiin tekoihin pakonsa aikana.

– Poliisi haluaa tavoittaa Lindgrenin uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi. Siksi poliisi julkaisee hänen kuvansa ja pyytää yleisöltä havaintoja hänen olinpaikastaan. Lindgren on etsintäkuulutettu, ja hän oleskelee mahdollisesti Ruotsissa Tukholman alueella tai Suomessa.

Tiedot Lindgrenin olinpaikasta voi ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi. Akuutit havainnot voi ilmoittaa hätäkeskuksen puhelinnumeroon 112.