Stranger Thingsin teinitähti kurvikkaana – miljoonien tyylikäs esikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Millie Bobby Brown nousi kertaheitolla maailmanmaineeseen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. 18-vuotias tähti paljasti aiemmin olleensa lopettaa näyttelemisen ennen suurta läpimurtorooliaan, koska tuli hylätyksi koekuvauksissa.

Nyt miljoonien teinityttöjen idoli ja esikuva poseeraa näyttävästi maalaishenkisessä kuvassa, jossa hän poseeraa niukassa topissa ja revityissä farkuissa aidalla istuen.

Millie Bobby Brown yritti aiemmin tavoitella Lyanna Mormontin roolia Game of Thrones -sarjassa. Kielteinen päätös oli vähällä olla viimeinen niitti, sillä roolien saaminen alkoi tuntua liian haastavalta. Näyttelijä päätti kuitenkin osallistua vielä Netflixin Montauk-nimisen projektin koekuvauksiin ja sai siten roolin Stranger Things -hittisarjasta.