Vaasassa mahdollinen karhuhavainto: ”Poliisi pyytää välttämään liikkumista tällä alueella”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaasan Suvilahden kaupunginosassa saattaa olla liikkeellä karhu. Poliisin mukaan alueella on tehty perjantaina 23. syyskuuta mahdollinen karhuhavainto. Alueella olevia neuvottaan olemaan varuillaan.

– Mahdollinen karhuhavainto meren ja asutuksen välillä olevalla rantakaistaleella. Poliisi pyytää välttämään liikkumista tällä alueella, Pohjanmaan poliisin sosiaalisessa mediassa julkaisemassa tiedotteessa luki.

Havainto tehtiin perjantaina aamukuudelta. Pohjanmaan poliisin viestintäjohtaja Mikael Appelin kertoi Ylelle poliisi yrittävän paikantaa karhua paritioiden ja lämpökameralla varustetun dronen kanssa. Perjantai-aamuun mennessä merkkejä karhusta ei kuitenkaan oltu löydetty, eikä poliisi sulje pois sitä vaihtoehtoa että kyseessä olisi jokin muu eläin.