Breaking Badin ja Better Call Saulin luojalta uusi sarja – pääroolissa tuttu kasvo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Badin suosittu spinoff-sarja Better Call Saul sai päätöksensä tänä kesänä. Sarjojen luoja Vince Gilligan ei kuitenkaan jää lepäämään laakereille, vaan työstää jo seuraavaa projektiaan. Se tullaan näkemään Apple TV+ -suoratoistopalvelussa.

Apple on Deadline-sivuston mukaan tilannut sarjasta kerralla kaksi tuotantokautta. Sarjan nimeä ja juonen yksityiskohtia ei ole toistaiseksi paljastettu. Pääroolissa tullaan kuitenkin näkemään Kim Wexleriä Better Call Saulissa näytellyt Rhea Seehorn.

– Päätin 15 vuoden jälkeen pitää taukoa antisankareista kirjoittamisesta… Ja kuka olisikaan sankarillisempi kuin loistava Rhea Seehorn? Hänen on jo korkea aika saada oma sarjansa, Gilligan kuvaili.

Gilliganin tuore projekti herätti Deadlinen mukaan ainakin 8-9 kanavan ja suoratoistopalvelun kiinnostuksen. Sarjan oikeudet johtivatkin lopulta tarjouskilpailuun. Sarjan budjetin arvioidaan olevan 13,5-15 miljoonaa dollaria per jakso, kun taas esimerkiksi Breaking Badin kohdalla jaksokohtainen budjetti oli noin 3 miljoonaa euroa.