Kylie Jennerin rinnat ihmetyttävät – ottiko lisää silikonia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Kylie Jenner on herättänyt viime aikoina kritiikkiä elämäntyylillään. Hänen paljastettiin tehneen taannoin Kaliforniassa yksityiskoneella 17 minuutissa matkan, joka olisi autolla 45 minuutissa.

Tällä kertaa Kylie ihmetyttää kuvaparilla, jonka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa. Hänet on aiemminkin tunnettu kauneusleikkauksista kurvikkaaksi muokatussa vartalostaan, mutta tuoreiden kuvien rinnat vaikuttavat olevan selvästi aikaisempaakin suuremmat. Kyseessä on joko kuvakulmasta johtuva vaikutelma tai vaihtoehtoisesti Kylie on käynyt ottamassa lisää täytettä povensa. Kuvat löytyvät tästä.

Moni on kritisoinut sosiaalisessa mediassa Jennerin tapaa matkustaa sen ympäristöä kuormittavan vaikutuksen vuoksi. Tähti on suorittanut lyhyitä matkoja yksityiskoneellaan ennenkin. Tähtien koneita seuraavan Twitter-tili Celebrity Jetsin mukaan Jenner esimerkiksi tekoi taannoin Kalifornian sisällä 12 minuutin lentomatkan.