Legendaarinen panimoravintola valittiin Suomen parhaaksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat oluen ystäviä. Aikanaan olutta pidettiin maassamme kotitaloustuotteena, kunnes raittiusliike teki siitä pahiksen. Nyt suomalaiset arvostavat suuresti arteesanioluita ja etenkin maamme mahtavia pienpanimoita. Olutta nautitaan perinteisesti ravintolassa.

Ravintolamedia Toptaste kysyi lukijoiltaan, mikä on paras olutravintola Suomessa. Voittajaksi valikoitui Perinteinen Panimoravintola Plevna, joka palvelee Finlaysonin alueella keskellä Tamperetta. Panimoravintola on toiminut vuodesta 1994. Toiseksi äänestyksessä kipusi turkulainen Panimoravintola Koulu. Kolmantena on Teerenpeli kaikkien Suomen ravintoloineen.

1. Panimoravintola Plevna2. Panimoravintola Koulu3. Teerenpeli4. Hilpeä Hauki5. Salve6. Olutravintola ja Viinibaari Malja7. Gastropub Tuulensuu8. Harry`s9. Fat Lizard10. Telakka