Tältä Pasha Pozdniakova näytti ennen jättimäisiä rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Hän on siis maailmanlaajuisesti huippusuosittu.

Tällä kertaa Pasha on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään kolmen vuoden takaisen arkistokuvan, jossa hän poseeraa valkoisessa kylpytakissa vuonna 2019. Samalla fanit päästävät näkemään miltä nykyinen sometähti näytti ennen valtavia rintojaan.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.