Steve-O aikoo ottaa härskin tatuoinnin kasvoihin – yksi stuntti oli liian raju

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista rajuista tempauksistaan tunnettu Jackass-tähti Steve-O täytti tänä vuonna 48 vuotta. Lähestyvä 50 vuoden ikä ei kuitenkaan saa tähteä hidastamaan tahtiaan. Hän suunnittelee parhaillaan Gone Too Far, eli liian pitkälle mennyttä -komediakiertuetta.

Steve-O kertoo The Guardian -lehdelle aikovansa tatuoida sukuelimen otsaansa kiertuettaan varten. Lisäksi hän suunnittelee rintaimplanttien ottamista osaksi esityksiään. Tähti tosin aikoo poistattaa sekä tatuoinnin että implantit kiertueen jälkeen.

– Minulla on pakottava tarve viedä huomio pois silmiäni ympäröivistä rypyistä. Kaikkien katse kiinnittyisi varmasti jättimäiseen sukuelimeen otsassani, joten pysyn sen avulla nuorena, Steve-O kuvaili.

Steve-O kertoo kuitenkin hyllyttäneensä yhden stuntin, jota hän suunnitteli kiertueelle. Esitykseen oli tarkoitus sisältyä temppu, jossa Steve-O olisi ampunut luodin pakaroidensa läpi. Jackass-tähden mukaan hän on kuitenkin menettänyt huumorintajunsa aseiden suhteen, eikä häntä enää naurata ajatus itseään ampumisesta.