Volkswagenin täyssähkömalli valittiin vuoden pakettiautoksi – ennen virallista lanseerausta

Autot · Tim Isokivi

Autoala antaa vuosittain arvostetun International Van of the Year eli IVOTY -palkinnon parhaaksi valitulle pakettiautolle. Tänä vuonna tittelin sai Volkswagen-automerkin täyssähköinen ID. Buzz Cargo. Auto on kehitetty yksinomaan täyssähköisiin kuljetuksiin.

ID. Buzz Cargo -pakettiautoversio voitti palkinnon jo ennen mallin virallista markkinalanseerausta. ID. Buzz -malleista on tehty yli 13 700 asiakastilausta. IVOTY-tuomariston puheenjohtaja Jarlath Sweeney luovutti palkinnon maanantaina Volkswagenin hyötyautojen toimitusjohtaja Casten Intralle Hanoverin IAA Transportation 2022 -näyttelyssä Hannoverissa.

– Markkinoille ei tule liian usein täysin uutta pakettiautokonseptia, joka herättää vielä näin paljon kiinnostusta. Onnittelut Volkswagen Hyötyautojen suunnittelu- ja kehitystiimille tämän ainutlaatuisen auton luomisesta, kuvaili IVOTY-tuomariston puheenjohtaja tiedotteen mukaan.