Charly Jordanin pakarat villitsevät somessa – poseerasi suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina yhä useammin myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Charly on poseerannut vihreissä biksuissa kuvakoosteessa, jossa hän keikistelee suihkussa. Otokset ovat saaneet tuttuun tapaan suuren suosion, sillä hänen vartalonsa on kaunottaren someseuraajien mieleen.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.