Suomalainen Heigais-sovellus kertoo mitä paikkakunnalla tapahtuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menossa viettämään viikonloppua toiseen kaupunkiin? Etsimässä tekemistä lapsille? Kenties joogatreenejä tai picnikiä? Entä mitä bändejä esiintyy tänään kaupungin baareissa? Suomalainen uutuussovellus Heigais tarjoaa nämä tiedot jatkossa kätevästi yhdellä kertaa.

Heigais-sovelluksessa pientenkin järjestäjien on jatkossa todella helppoa ilmoittaa tilaisuuksistaan ja vastaavasti tapahtumista kiinnostuneiden on helppoa tutustua tarjontaan paitsi alueellisesti myös tapahtumien tyylin perusteella. Oli kyseessä sitten lastenkonsertti Tampereella, bluesbändin keikka Oulussa tai puistojumppa Helsingissä.

Tapahtumia voi selata rekisteröitymättä, mutta tapahtumien ilmoittamiseen tarvitaan rekisteröinti esimerkiksi Google-tilillä. Maksuton suomalainen sovellus on juuri tullut julkiseen jakeluun Android ja iPhone -puhelimille näiden sovelluskaupoissa. Applen version voi ladata tästä linkistä ja Android-laitteiden version tästä linkistä.