Jari Sillanpää: ”Tarjottiin metamfetamiinia, se oli sitten menoa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiertueelle pian starttaileva Suomen iskelmätaivaan suosikkitähti Jari Sillanpää vieraili Arto Nybergin ohjelmassa haastattelussa. Sillanpää kertasi huumeidenkäytön alkamista vuonna 2014. Ikävä ero laukaisi tilanteen, jossa huumeita tarjottiin hänelle ensimmäisen kerran omien ystävien kautta.

– He olivat kuulleet, että en voi hyvin ja pyysivät seuraan. Sitten tarjottiin metamfetamiinia, se oli sitten menoa, Sillanpää tunnusti Arto Nybergille.

Jari Sillanpää jäi kaksi kertaa kiinni huumausainerikoksista vuosina 2017 ja 2018. Hän myönsi käyttäneensä huumeita kolme vuotta ennen kiinni jäämistään. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1995 voitettuaan Seinäjen Tangomarkkinoilla tangokuninkaan kruunun.