Fanit soittivat Aaron Carterin Instagram-videosta hätäkeskukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carter on kärsinyt mielenterveysongelmista ja päihdeaddiktioista. Mies julkaisi hiljattain live-videon Instagramiin tavoittaakseen faninsa. Yhtäkkiä näyttö pimeni ja taustalta kuului suihkutuksen ääntä sekä hengittämistä. Fanit huolestuivat.

Ihmiset olivat huolissaan Aaronin mahdollisesta yliannostuksesta sosiaalisessa mediassa ja he soittivat hätäkeskukseen. TMZ kertoo, että poliisi ja palokunta riensivät lopulta 34-vuotiaan tähden kotiin, mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea. Lopulta poptähti tavoitettiin nukkumasta.

Poliisi ei löytänyt Carterin kotoa mitään rikolliseen toimintaan viittaavaa, saati merkkejä huumausaineista tai itsemurhasta. Laulaja kuitenkin myönsi menettäneensä hermonsa trolleihin, joten hän sulki kameran, suihkutti ilmanraikastinta ja odotti, mitä tuleman pitää.

– Olen kyllästynyt ihmisiin, jotka ovat jatkuvasti perässäni, joten trollasin kaikkia, Aaron väitti ja kertoi, että hän on ollut raittiina viisi vuotta, mutta on parhaillaan avohoidossa Lionrock Recovery -kuntoutuskeskuksessa. Hän yrittää saada alle vuoden ikäisen poikansa huoltajuuden.