Kaikkien aikojen mammanpoika – vietti ystävänpäivänkin äitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

I Love Mama’s Boy -televisiosarja kertoo siitä, kuinka hankalaksi omistushaluiset äidit voivat tehdä heidän poikiensa rakkauselämän. Nyt yksi sarjassa esiintynyt tyttöystävä on saanut tarpeekseen miehestään ja hänen omituisen läheisestä suhteestaan äitiinsä.

Sarjassa esiintyy yhdysvaltalainen Abbey, joka on seurustellut Tre-nimisen miehen kanssa. Suhteen ongelma on Tren Lorenda-niminen äiti, joka syöttää aikuista poikaansa lusikalla julkisesti, siivoaa hänen taloaan ja valmistaa hänelle ruokaa. Abbeylla on hankaluuksia saavuttaa yksityistä tilaa tarpeeksi, kun Lorenda on jatkuvasti läsnä. Tre ja Lorenda viettivät jopa ystävänpäivää yhdessä ja jättivät Abbeyn kokonaan pois juhlinnasta.

Kun Abbey pyysi Tretä viemään hänen illalliselle omana syntymäpäivänään, pelmahti myös Lorenda paikalle. Abbey oli järkyttynyt. Abbey kehotti Treä puhumaan äitinsä kanssa ja asettamaan rajoja. Tre sanoi, että hänen Lorenda-äitinsä on miehen elämän ainoa kuningatar. Tämä oli lopulta se syy, miksi kaksikko erosi. Heillä on yhteinen lapsi.