Kurvikas Kim Kardashian säihkyi futuristisessa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian osti äskettäin Kalifornian Malibusta todellisen ökykartanon, josta avautuvat näkymät merelle. Kardashian maksoi Malibun kalleimpiin alueisiin lukeutuvalla Encinal Bluffsilla sijaitsevasta 700 neliön kodista noin 70,3 miljoonaa euroa.

Nyt Kim nähdään kameroiden edessä upeassa hopeanhohtoisessa housuasussa, joka suorastaan säihkyi kuvissa. Futuristinen asuvalinta ei ollut suinkaan Kimin ensimmäinen laatuaan, sillä hän on viime aikoina muutenkin viihtynyt hopeanvärisissä asuissa.

Kardashianin ostama kartano pitää sisällään neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja runsaasti tilavia olohuoneita. Mukavuuksiin lukeutuvat myös muun muassa uima-allas, oma kuntosali ja takalla varustettu erillinen lisärakennus. Välimeren tyylisen kartanon edellinen omistaja oli eläkkeelle vetäytynyt ja itse Havaijille muuttanut suojarahastonhoitaja Adam Weiss.