YouTube sensuroi musiikkivideon – Nicki Minaj hyökkäsi rajusti vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Videoblogin pitäjä Nosy Heaux jakoi maanantaina 11. syyskuuta videon, jolla kertoo Nicki Minajin käyttäneen huumeita. Pian tämän jälkeen poptähti haastoi naisen oikeuteen ja vaatii tältä 75.000 euron korvauksia kunnianloukkauksesta.

Rohkeista videoissaan ja kuvistaan tunnettu Nicki Minaj on nyt joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun YouTube on sensuroinut hänen Likkle Miss Remix -musiikkivideonsa alle 18-vuotiailta. Tämä oli poptähdelle liikaa, ja nyt hän syyttää YouTubea joidenkin levy-yhtiöiden suosimisesta.

– Voitteko kuvitella. He estivät videoni, mutta heillä on miljoona kertaa pahempaa materiaalia alustallaan. Näin he estävät ihmisiä menestymästä kun samaan aikaan myyvät mainoksia muille. Koska samat ihmiset jotka pyörittävät YouTubea makaavat joidenkin levy-yhtiöiden ja manageriyhtiöiden kanssa, Nicki Minaj raivosi somessa.