Claudia Alenden pakarat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Nyt huippunäyttävä kaunotar poseeraa rantamaisemissa, jossa hän nauttii rantavedet vilvoittavista tunnelmista mustassa uimapuvussa. Niukka asuvalinta paljasti tyylikkäästi hänen pakaransa, jotka eivät jääneet varmasti muilta rannalla olleilta huomaamatta.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.