Kanye West vertasi avioeroaan kuningatar Elisabetin kuolemaan: ”Tiedän miltä tuntuu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westi erosi taannoin Kim Kardashianin kanssa. Mies on kipuillut eroa julkisesti siitä lähtien. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta. Nyt mies on verrannut avioeroaan kuningatar Elisabetin kuolemaan.

Kanye West on sanonut, että hän ymmärtää täysin miltä briteistä tuntuu menettä oma kuningattarensa. Myös hän menetti omansa. West ja Kardashian aloitti seurustelun huhtikuussa 2012 ja heidän avioeronsa astui voimaan 10 vuotta myöhemmin, maaliskuussa 2022. Mitä tulee kuningatar Elisabetiin, hän oli vallassa 70 vuotta Yhdistyneessa kuningaskunnassa.

– Lontoo, tiedän mitä tunnette juuri nyt. Myös minä menetin oman kuningattareni, West kirjoitti Instagramin tarinoihin versaaleilla, eli tikkukirjaimilla omalle tyylilleen uskollisena Newsweekin mukaan.