Mies osti vahingossa kolme samaa lottokuponkia – voitti triplasumman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Marylandista kotoisin oleva 67-vuotias mies unohti, että hän oli ostanut jo yhden lottorivin Pick 5 -arvontaan. Hän osti kupongin uudestaan. Sitten hänen vaimonsa osti miehelleen vielä yhden lipun arvontaan.

Mies voitti yhteensä 150.000 dollaria kolmella eri kupongilla. Hänen numeronsa olivat 5, 1, 3, 5, 9. Numerot ovat olleet vuosia samat, koska siinä on hänen vaimonsa syntymäpäivä. Mies aikoo jakaa summan kahden tyttärensä kanssa. Hänellä on ollut muutenkin onnea, sillä mies on voittanut myös muissa arvonnoissa tässä kuussa.

Vaimo oli ostanut kolmannen kupongin varmuuden vuoksi, koska mies oli menossa leikkaukseen. Miehen itse oli tarkoitus ostaa toinen kuponkinsa eri illan arvontaan, mutta hän ostikin sen sattumalta samalle illalle, jolle hän oli hankkinut kupongin jo aiemmin, Upi uutisoi.