NOFX julkaisee vielä yhden levyn ennen lopettamista – tässä on ensimmäinen sinkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjoiskalifornialainen NOFX-bändi aikoo lopettaa uransa ensi vuonna 40 vuoden jälkeen. Yhtyeen viimeinen levy näkee päivänvalon 2. joulukuuta. Albumi kantaa nimeä Double Album.

Tulevalta levyltä on julkaistu nyt ensimmäinen kappale, joka on myös albumin avausraita. Kappale kantaa nimeä Darby Crashing Your Party. Tyylillisesti biisi kuulostaa takuuvarmalta NOFX:ltä, mutta lopettamispäätöksen jälkeen moni on kuulevinaan sinkulta kaihoisaa ja jäähyväisiä jättävää soitantaa.

NOFX on yksi maailman menestyneimmistä punk-yhtyeistä. Yli kahdeksan miljoonaa äänitettä maailmanlaajuisesti myynyt yhtye on perustettu vuonna 1983. Bändin viimeiset keikat kuullaan Los Angelesissa, koska sieltä yhtyeen ura on aikanaan myös käynnistynyt.