Kuningatar Elisabetin kuolema teki yllättävästä kirjasta hitin – liittyy ennustuksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin 1500-luvun astrologiaa harjoittaneen Michel de Nostredamen ennustuksista, joiden mukaan kuningatar Elisabet II kuolee noin 96-vuotiaana vuonna 2022. Näin myös tapahtui. Nyt kirjailijan ja johtavan Nostradamus-asiantuntija Mario Readingin teoksen myyntiluvut ovat räjähtäneet.

Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future -teosta on myyty enemmän kuin vuosikausiin. Kirja on ilmestynyt ensimmäisen kerran jo vuonna 2005, mutta nyt sitä on myyty yli 8.000 kappaletta kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen, Times uutisoi.

Tunnettu näkijä ennusti myös kuningas Charles III:n hallituskaudesta lyhyttä ja suloista. Sen sijaan ennustuksessa kerrotaan, että hänen nuorin poikansa, prinssi Harry, saattaa löytää itsensä valtaistuimelta vastoin odotuksia. Kirjailija ja johtava Nostradamus-asiantuntija Mario Reading kertoo, että Nostradamus ennusti kuningattaren tarkan kuoleman vuoden vuonna 1555 kirjoitetuissa salaperäisissä runoissa.

– Ennustusten tulkinnan mukaan Charles luopuu kruunustaan ja valtaan astuu mies, joka ei koskaan uskonut nousevansa kuninkaaksi, Reading kirjoitti teokseen.