Megan Fox kuumassa bileasussa – povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Megan Foxin ja hänen muusikkopoikaystävänsä Machine Gun Kellyn otaksuttiin eronneen, koska kaksikko ei ole julkaissut sosiaalisessa mediassa toisistaan oikeastaan mitään viime aikoina. Sittemmin parin kerrottiin olevan yhdessä ja valmistelevan tulevia häitään.

Tällä kertaa Megan on julkaissut itsestään kuvakoosteen, jossa hän poseeraa upeassa bileasussa. Asukokonaisuus nostaa hänen povensa pääosaan, mutta se lienee myös tarkoitus. Kuvan yhteydessä hän toteaa ilmeisen kieli poskessa, että on hankalaa, kun ihmiset huomaavat yleensä ensimmäisenä miten fiksu hän on.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.