Charly Jordan ystävineen aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina yhä useammin myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Niukoissa asuissa usein viihtyvä Jordan on nyt julkaissut näyttävän koosteen aurinkolomasta, jossa hän nautiskeli yhdessä ystäviensä kanssa biksuissa muun muassa huvijahdin kannella. Charlyn fanit saivat kerralla katsottavaa tavallista reippaammin.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.