Mikä viettelijätär! Kim Kardashian niukassa valkoisessa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Kim Kardashian osti äskettäin Kalifornian Malibusta todellisen ökykartanon, josta avautuvat näkymät merelle. Kardashian maksoi Malibun kalleimpiin alueisiin lukeutuvalla Encinal Bluffsilla sijaitsevasta 700 neliön kodista noin 70,3 miljoonaa euroa.

Tällä kertaa Kardashian poseeraa niukassa valkoisessa pikkumekossa, joka kääntää katseet varsinkin yläosansa ansiosta. Mallikuvissa poseerannut julkkiskaunotar on viime aikoina asunnon ostamisen lisäksi riidellyt avioerosta räppäri Kanye Westin kanssa.

Kardashianin ostama kartano pitää sisällään neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja runsaasti tilavia olohuoneita. Mukavuuksiin lukeutuvat myös muun muassa uima-allas, oma kuntosali ja takalla varustettu erillinen lisärakennus. Välimeren tyylisen kartanon edellinen omistaja oli eläkkeelle vetäytynyt ja itse Havaijille muuttanut suojarahastonhoitaja Adam Weiss.